Laser cleaning machine kopen

Als je dagelijks stukken hebt die gereinigd moeten worden, kan het interessant zijn om een lasercleaning machine te kopen. Laserflux biedt u een assortiment van eigen ontworpen en gebouwde lasercleaning machines.

Ons handbediende toestel

De Laserflux LFH is een reeks van handbediende toestellen met een vermogen tussen de 200W en 2000W. Elk van onze toestellen komt als een mobiele unit op wielen met een laserpistool dat verbonden is met een slang aan de unit. De lengte van de slang kan op vraag van de klant verlengd worden. U bedient de machine met een uitgebreid touchpanel waar u kiest voor de juiste instellingen van de laserkop. U heeft de keuze uit een reeks voorgeprogrammeerde programma’s, of u bepaalt zelf het vermogen, de pulslengte, het patroon van de laserstraal, etc.

Het laserpistool

Door de motoren, de spiegels en de lenzen weegt een laserpistool al snel enkele kilo’s. Om toch nog de nodige beweeglijkheid te behouden, zelfs met de slang naar de mobiele unit, ontwierp Laserflux het meest ergonomische laserpistool op de markt. De 360° draaiende bovengreep maakt dat u onder elke hoek kunt reinigen, zonder overbelast te worden. Het gebruik van extra lichte materialen laat lange reinigingsbeurten toe, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

De ingebouwde afzuiging

Omdat we weten dat u de omgeving zo proper mogelijk wilt achterlaten hebben we een geïntegreerde afzuigslang voorzien in de laserkop. De opbouw is modulair zodat u ook grotere slangdiameters kan gebruiken indien dit nodig zou zijn. Wij voorzien ook de nodige afzuigkappen in verschillende materialen indien u echt zeker wilt zijn dat er geen enkel stofdeeltje kan ontsnappen. Deze kappen klikt u op de laserkop en zijn aangesloten op de afzuigslang. Voor de afzuigingsinstallatie zelf heeft u twee keuzes: de lichtere systemen kunnen we inbouwen in de mobiele unit, en de zwaardere systemen zijn aparte (mobiele) systemen.

Contacteer ons

Interesse? Meer informatie? Een demonstratie? Een offerte ?
Vragen ? Neem contact met ons op.