In-line laser texturing

Surface profiling opnieuw uitgevonden
Laserflux

In-line laser texturing

Bij Laserflux zijn onze state-of-the-art in-line laser texturing oplossingen pioniers in het bieden van een alternatief voor de traditionele oppervlakte voorbereiding methodes. We combineren innovatie met gebruiksgemak, en vinden zo de manier waarop surface preparation industrieën het profileren van oppervlakken benaderen opnieuw uit.


Waarom kiezen voor in-line laser texturing?

  • Precisie en veelzijdigheid: Onze laser texturing machines bieden een ongeëvenaarde precisie, waardoor het mogelijk is om ingewikkelde patronen en texturen te maken in een breed scala aan materialen. Onze technologie komt tegemoet aan de meest voorkomende industriële behoeften en zorgt steeds voor een onberispelijk resultaat, ongeacht het materiaal of de nabehandeling.
  • Custom oplossingen: Ieder project is uniek, daarom ontwerpen we voor elke klant een toestel dat specifiek aan hun noden voldoet. Door de mogelijkheid om de diepte en patronen van de textuur aan te passen, garandeert onze technologie niet enkel een gelijk patroon, maar een eindresultaat dat de perfectie benadert.
  • Sustainability and Efficiëntie: Versterkt door onze sustainability goals, zorgen onze toestellen voor een minimum aan afval en zijn er geen verbruiksmaterialen nodig. De milieuvriendelijke benadering helpt niet alleen de natuur maar brengt ook het operationele kostenplaatje naar beneden. 


Bedrijven die het verschil willen maken

Onze in-line laser textureer toestellen zijn de oplossing om op een ecologische manier textuur aan te brengen op je materialen. Zonder verbruiksmaterialen te gebruiken, dus ook geen secundair afval te creëren, maar toch hetzelfde resultaat behalen is ongezien in de industrie. 


Omarm de toekomst van oppervlaktebehandeling

Contacteer ons snel, en ontdek het verschil dat onze technologie voor u kan maken.