Laser cleaning machine huren

Laserflux

Huur makkelijk een laser cleaning machine

Wil je liever zelf het reinigingswerk doen of heb je een team van onderhoudstechniekers die goed met een machine overweg kunnen? Dan kan je ook een laser cleaning machine huren bij Laserflux. Een ideale oplossing voor een groot onderhoud, een machine revisie of een tijdelijke opdracht.. Laser cleaning is geschikt voor het verwijderen van roest, vet, olie, verf, coatings, roet, … Meer informatie over de toepassingen vind je hier.

We zetten even de belangrijkste voordelen van laser cleaning op een rijtje:

  • Geen afscherming voor rondvliegende deeltjes nodig (zoals bij zandstralen)
  • Geen schadelijk afval
  • Geen lawaaihinder
  • Geen schade of slijtage aan het onderliggende materiaal.

Onze machines zijn zowel voor korte als voor lange termijn te huur. Neem zeker contact met ons op om jouw project te bespreken. We vinden vast een oplossing die werkt en betaalbaar is voor jou. Indien nodig kunnen we ook een hybride-voorstel doen, waar onze techniekers het project opstarten voor enkele dagen en het dan overdragen naar jouw mensen.

We hebben de volgende machines in aanbieding:

Vermogen
Dagprijs
Weekprijs
Maandprijs
70 W
€ 400
€ 1.400
€ 4.200
300 W
€ 675
€ 2.000
€ 6.000
1000 W
€ 1.500
€ 5.250
€ 15.750

De vermelde tarieven zijn dagprijzen excl. btw

Wij komen de machine leveren, bij jou of op locatie, en we geven de nodige uitleg hoe de bediening van het toestel werkt. Ook alle veiligheidsaspecten worden uitgelegd met alle aandacht voor PBM’s en veiligheidsprocedures. Indien gewenst kan er nog extra veiligheidsmateriaal zoals inkijk-afscherming, extra laserbrillen en dergelijke worden meegeleverd.

Als je voor het eerst een laser cleaning machine bedient of je hebt een nieuw soort verontreiniging die je wilt verwijderen, dan kan het soms even zoeken zijn naar de optimale instellingen om snel en grondig al het vuil te verwijderen. Onze technieker die de machine komt leveren kan je helpen bij het vinden van de optimale instellingen en zorgt ervoor dat je perfect met de machine kan werken alvorens hij weer vertrekt. Deze service is inbegrepen in de prijs.

Geef ons een seintje als je een laser cleaning machine wilt huren. Onze medewerkers staan voor je klaar om alles nog eens rustig uit te leggen.