In-line laser graveren

Ongezien oog voor detail
Laserflux

In-line laser graveren

Laserflux introduceert in-line and on the fly laser graveer technologie, met ongeziene precisie en efficiëntie in oppervlakte markering. Onze laser graveer technologie is ontworpen voor industrieën die de hoogste graad van nauwkeurigheid en detail verwachten, met ongeëvenaarde personalisatie en kwaliteit


Waarom onze laser graveer technologie zo anders is:

  • Uitzonderlijke precisie en details: Met onze geavanceerde laser technologie is elk graveerwerk een meesterwerk van precisie. Onze toestellen kunnen de meest complexe designs en fijne tekst  in het diepste detail reproduceren. 
  • Snelheid en efficiëntie: Tijd is het meest kostbare bezit in een productieproces. Onze in-line graveer oplossingen zijn ontworpen om te werken op ongenaakbare snelheden, zonder te moeten inboeten op kwaliteit. 
  • Toepasbaar op verschillende materialen: Onze technologie werkt feilloos op elke ondergrond. Van metaal tot plastic, onze technologie past zich aan aan uw materiaal. Met een perfecte gravure als resultaat, of het nu gaat om productidentificatie, branding, of personalisatie.


Industrieën van de toekomst

De toepasbaarheid van onze laser graveer oplossing spreidt zich over vele sectoren, waaronder electronics, automotive, metaalbewerking, voeding en tooling. Door onze non-contact methode, vrij van chemicaliën, verzekeren we dat uw producten enkel gemarkeerd zijn waar nodig, en verder in een onberispelijke staat blijven. 


Maak de stap met Laserflux

Breng je productieproces naar een hoger niveau, en bekijk wat de laser graveer toestellen van Laserflux voor jou kunnen betekenen.