Voedingsproducten lasergraveren: goede branding smaakt naar meer!

Als voedselproducent wil je natuurlijk dat je producten gesmaakt worden of, beter nog, zich in het collectieve bewustzijn nestelen. Wat dacht je dan van jouw logo dat zowel de ogen, als de mond van de consument beroert? Met andere woorden:  Wil je jouw branding duurzaam op je voedingsproducten drukken? Dan heeft Laserflux nu de perfecte oplossing: met onze machines op maat kan jij helemaal zelf je voedingsproducten lasergraveren!

Maatwerk: naadloos geïntegreerd in jouw productieketen

Eén van onze grootste troeven is ongetwijfeld ons in-line maatwerk. Waar andere producenten eerder vaste units bouwen die steevast een intensieve installatieprocedure impliceren, ontwikkelt Laserflux lasergraveermachines op maat van jouw machinepark. De voordelen laten zich raden: om te beginnen gaat er geen seconde verloren in jouw productieproces. En niet alleen de continuïteit is verzekerd; ook de installatie zelf is in no time klaar.
Resultaat: al snel kan jij je voedingsproducten lasergraveren met je naam, logo of gelijk welke andere info die jij je consument wilt meegeven. Sterker nog: in een mum van tijd stel je voor elk product dat voorbijkomt een eigen, individuele gravering in. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijke acties. Dankzij de zeer korte insteltijden verloopt dit bovendien zonder noemenswaardige downtime!

Kwaliteit door expertise

Een andere troefkaart die we met plezier voorleggen is de hoogstaande kwaliteit van onze toestellen: die is namelijk intrinsiek superieur. Laserflux is al lang een vaste waarde op het terrein van geavanceerde lasercleaning. Die ervaring en knowhow met hogere laservermogens garanderen razend accurate lasering. Dat geeft ons een tastbare voorsprong op bedrijven die louter in de graveersector werkzaam zijn.

Met zorg voor jouw product én je mensen

Vraag je je af of voedingsproducten lasergraveren wel veilig is? Absoluut een legitieme vraag, die we bij Laserflux volmondig met ‘ja’ mogen beantwoorden! Voor de veiligheid van jouw mensen én uw consumenten gingen we namelijk niet over één nacht ijs.
In onze eigen labo’s controleren en testen we nauwkeurig opdat het laserproces de houdbaarheidsdatum van jouw producten niet verandert. Gaat het om zeer specifieke, bijzondere ingrediënten? Dan rekenen we op onze gespecialiseerde partners: zij hebben namelijk het officiële mandaat om uiterst precieze houdbaarheidstesten uit te voeren. 

Nog een voordeel van onze lasergraveer machines: er komen geen giftige dampen vrij en de slimme omkasting maakt de installatie perfect veilig voor omstaanders.

Voedingsproducten lasergraveren = milieulast elimineren

Last but not least is er natuurlijk het enorme ecologische voordeel. De dagen van milieubelastende verpakkingen zijn sowieso geteld… en dat is maar goed ook! Door voedingsproducten te lasergraveren, informeer je de consument en/of zet je je merk kracht bij zónder extra verpakking te gebruiken. Het is meteen ook een ideale manier om jouw engagement aan de planeet glashelder naar je doelgroep te communiceren. Win-win-win, dus!