Laser cleaning drive-in

Ben je particulier? Of ben je zelfstandige maar heb je slechts één of meerdere (kleine) stukken die je graag wilt laten laser cleanen? Daar hebben we een makkelijke oplossing voor: De wekelijkse laser cleaning drive-in.

Hoe werkt het

Elke woensdag tussen 14u en 21u kan je met je stukken tot bij ons aan het bedrijf komen. We reinigen ze dan op het moment terwijl je wacht en je betaalt voor de tijdsduur die we nodig hebben voor het reinigingswerk. Je kan echt bij ons binnenrijden dus je kan gerust je onderdeel op je aanhangwagen of in je bestelwagen laten liggen terwijl we de reiniging uitvoeren. Zo kunnen we erg snel te werk gaan.

Stuur ons op voorhand een kort bericht via onderstaand formulier met de boodschap dat je zal langskomen, een schatting wanneer dit zou zijn en met hoeveel stukken. Laat zeker ook je telefoonnummer achter zodat we je kunnen bereiken indien nodig.

Hoe lang duurt het

De reiniging in de drive-in gebeurt met een 1000W machine. Dit is een zeer krachtig toestel dat ons toelaat om grondig te reinigen op een korte tijd. Het is altijd moeilijk om op voorhand een exacte reinigingssnelheid te geven, maar als vuistregel kan je tellen dat we twintig minuten bezig zijn op een vierkante meter vlak materiaal. Als er veel hoeken en kantjes zijn kan dit wat meer zijn, maar het geeft alvast een indicatie.

Zijn mijn onderdelen geschikt voor laser cleaning

Niet zeker als jouw onderdelen wel geschikt zijn voor laser cleaning? Bijna alle metalen komen in aanmerking, net zoals houtsoorten, steensoorten, glassoorten, etc. Meer informatie vind je op volgende pagina. Niet zeker als jouw soort vervuiling wel verwijderd kan worden met laser cleaning? Als de laag niet dikker is dan een millimeter, maakt het niet uit of het gaat over roest, vet, roet, verf of een coating. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende toepassingen. Het enige wat iets langer duurt is een witte werf of een witte primer. Dit omdat een wit oppervlakte de laserstraal deels reflecteert. Bel ons even op voorhand als je twijfels hebt over de haalbaarheid van jouw project.

De kostprijs

We vragen € 3,75 per minuut (exclusief btw) met een minimum van tien minuten. We beginnen pas te tellen vanaf dat we de laser cleaning machine juist hebben ingesteld op jouw type vervuiling en ondergrond. Tijdens het instellen kan je ook beslissen om niet verder te gaan omdat je het resultaat niet goed vindt. We vragen dan wel een minimumvergoeding van € 20 (exclusief btw).

Contacteer ons

Interesse? Meer informatie? Een demonstratie? Een offerte ?
Vragen ? Neem contact met ons op.